Microsoft office 2010 gratis downloaden nederlandse versie windows 7 無料ダウンロード.Office 2010 installeren

 

Microsoft office 2010 gratis downloaden nederlandse versie windows 7 無料ダウンロード.Upgrade van Office 2010 naar Microsoft 365

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ondersteuning voor Office 2010 is beëindigd.Office installeren

 
 
Microsoft Office Gratis En Nederlandse Versie Windows 7. Microsoft Office Professional gratis downloaden. Waardering: Licentietype: Trial; versie: Excel, Publisher, Outlook en Access. Office Naslagwerkmappen, gratis download. Verschillen tussen Office en Office op een rijtje Dec 26,  · Gratis download Microsoft Office beschikbaar. De opvolger van het populaire Microsoft Office , Office beta kan sinds een aantal dagen gratis worden gedownload door leden van MDSN of Technet. De 32 bit versie kun je hier, en de 64 bit versie hier ted Reading Time: 40 secs bits versie (standaard) van Office installeren. Plaats de Office schijf in het station. Als de installatiewizard niet automatisch wordt gestart, navigeert u naar het schijfstation en klikt u op Voer de productcode in wanneer hierom wordt gevraagd. Raadpleeg De productcode voor Office zoeken als u hulp nodig hebt
 
 

Microsoft office 2010 gratis downloaden nederlandse versie windows 7 無料ダウンロード.Gratis download Microsoft Office beschikbaar

Microsoft Office Gratis En Nederlandse Versie Windows 7. Microsoft Office Professional gratis downloaden. Waardering: Licentietype: Trial; versie: Excel, Publisher, Outlook en Access. Office Naslagwerkmappen, gratis download. Verschillen tussen Office en Office op een rijtje Dec 26,  · Gratis download Microsoft Office beschikbaar. De opvolger van het populaire Microsoft Office , Office beta kan sinds een aantal dagen gratis worden gedownload door leden van MDSN of Technet. De 32 bit versie kun je hier, en de 64 bit versie hier ted Reading Time: 40 secs Microsoft Office Gratis Downloaden Nederlandse Versie Windows 7; Generally, a download manager enables downloading of large files or multiples files in one session. Many web browsers, such as Internet Explorer 9, include a download manager. Stand-alone download managers also are available, including the Microsoft Download Manager
 
 
 
 

Belangrijk: Office wordt niet meer ondersteund. Lees hier wat uw opties zijn. Als u deze versie nog moet installeren, hebt u een Office installatieschijf en een productcode nodig voor de versie die u probeert te installeren. Als u liever de bits versie kiest, volgt u de installatieprocedure voor de bits versie in dit artikel. Opmerking: Zie De bits of bits versie van de bits of bits versie van Office. Zie de sectie hieronder Afzonderlijke programma’s of onderdelen installeren of verwijderen als u een aangepaste installatie wilt uitvoeren of deze wilt verwijderen voor specifieke Office apps.

Plaats de Office schijf in het station. Als de installatiewizard niet automatisch wordt gestart, navigeert u naar het schijfstation en klikt u op SETUP. Raadpleeg De productcode voor Office zoeken als u hulp nodig hebt.

Lees en accepteer de licentievoorwaarden voor Microsoft-software en klik op Doorgaan. Klik in de activeringswizard op Ik wil de software via internet activeren en volg de aanwijzingen. Activeer Office voor een volledige werking van de Office-programma’s. Raadpleeg Office programma’s activeren voor meer informatie. Raadpleeg Welk Windows-besturingssysteem gebruik ik? om dit te controleren. Verwijder alle bits versies van Office. Zie Office verwijderen.

Controleer of alle door u gebruikte Office-invoegtoepassingen van derden compatibel zijn met de bits versie van Office Vanwege mogelijke incompatibiliteit met eerdere versies wordt u aangeraden om bij twijfel de bits versie te behouden.

Open de map x64 in de hoofdmap van de installatie en dubbelklik vervolgens op setup. Nadat de installatie is voltooid, gaat u verder met de instructies voor standaardinstallatie en voert u de productcode in stap 2. Met Office kunt u bepaalde Office-apps installeren of specifieke onderdelen van Office functies installeren. Als u slechts bepaalde programma’s van uw Office-suite wilt installeren bijvoorbeeld als u Office voor Thuisgebruik en Zelfstandigen bezit en u Word, Excel, PowerPoint en Outlook wilt installeren, maar niet OneNote kunt u tijdens de installatie kiezen voor een aangepaste installatie.

Klik in het dialoogvenster Kies het gewenste installatietype op Aanpassen. Klik op het tabblad Installatieopties met de rechtermuisknop op de programma’s die u niet wilt installeren en klik vervolgens op Niet beschikbaar. Klik op Nu installeren om de aangepaste installatie te voltooien. U moet de Office verwijderen en vervolgens opnieuw installeren met behulp van een aangepaste installatie volgens de bovenstaande stappen.

Klik in Microsoft Windows op de knop Start en klik op Configuratiescherm. Windows 7 en Windows Vista Klik op Programma’s en klik vervolgens op Programma’s en onderdelen. Klik op de naam van de Microsoft Office-suite of het Microsoft Office-programma dat u wilt wijzigen en klik op Wijzigen. Opmerking: Als u de klassieke weergave hebt ingeschakeld, dubbelklikt u op Programma’s en functies. Microsoft Windows XP Klik op Software en klik op Programma’s wijzigen of verwijderen.

Opmerking: Als u de klassieke weergave hebt ingeschakeld, dubbelklikt u op Software , klikt u op de naam van de Microsoft Office-suite of het Microsoft Office-programma dat u wilt wijzigen en klikt u op Verwijderen. Klik in het dialoogvenster Office Setup op Onderdelen toevoegen of verwijderen en klik op Volgende. Dit zijn de symbolen met de betekenis ervan:. Op dat moment hebt u toegang nodig tot de cd of netwerkserver die u bij de oorspronkelijke installatie hebt gebruikt.

Deze optie is niet beschikbaar voor alle functies. Als een functie subfuncties bevat, geeft een symbool met een witte achtergrond aan dat voor de functie en alle subfuncties dezelfde installatiemethode geldt.

Een symbool met een grijze achtergrond geeft aan dat voor de functie en de subfuncties een combinatie van installatiemethoden wordt gebruikt. U kunt het toetsenbord ook gebruiken om door functies te bladeren en functieopties te wijzigen. Gebruik de toetsen PIJL-OMHOOG en Pijl-omlaag om functies te selecteren.

Gebruik de toets PIJL-RECHTS om een functie uit te vouwen die een of meer subfuncties bevat. Gebruik de pijl-links om een uitgevouwen functie samen te vouwen. Wanneer u de functie hebt geselecteerd die u wilt wijzigen, drukt u op de spatiebalk om het menu met instellingen weer te geven. Gebruik de toetsen PIJL-OMHOOG en Pijl-omlaag om de juiste instellingsoptie te selecteren en druk vervolgens op Enter. Klik op Upgrade. Deze knop verschijnt als er een eerdere versie van hetzelfde Office-programma op uw computer is ontdekt.

Klik op Nu installeren. Deze knop verschijnt als er geen eerdere versie van hetzelfde Office-programma op uw computer is ontdekt. Office verwijderen van een pc. Office installeren. Inwisselen of activeren. Productcodes voor Office. Office activeren. Andere apps installeren.

Mobiele apparaten instellen. Bijwerken naar de nieuwste versie. Problemen oplossen en installatie ongedaan maken. Excel Word Outlook PowerPoint OneNote Office Office. com Meer Meer hulp nodig? Uw vaardigheden uitbreiden. Als eerste nieuwe functies krijgen.

Was deze informatie nuttig? Ja Nee. Dank u! Nog meer feedback? Hoe meer u ons vertelt, hoe beter we u kunnen helpen. Kunt u ons helpen verbeteren? Mijn probleem is opgelost. Instructies wissen. Gemakkelijk te volgen. Geen jargon. Afbeeldingen hebben geholpen. Komt niet overeen met mijn scherm. Onjuiste instructies. Te technisch. Onvoldoende informatie. Onvoldoende afbeeldingen. Hebt u aanvullende feedback? Feedback verzenden. Bedankt voor uw feedback.